Ga naar hoofdinhoud

Het verhaal van Super Splash Carwash

In 2003 zijn wij gestart met ons poetsbedrijf gevestigd in Zwaag (Noord-Holland). Na eerst in dienst te zijn geweest bij een werkgever in dezelfde branche vonden we het werk zo leuk dat we voor onszelf zijn begonnen. We zijn gestart met zijn tweeën en zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een professioneel auto-poets-bedrijf voor de totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto’s, boten, motors, caravans of campers voor zowel particulieren als bedrijven.

Bij ons staat kwaliteit voorop

Dit mede door het personeel dat al jarenlang bij ons werkt. Wij maken enkel gebruik van de modernste apparatuur, meest hoogwaardige technieken, reinigings- en beschermingsproducten om een zo goed mogelijke dienst te leveren.

Voor al uw vragen staan wij tijdens kantooruren tot uw beschikking. Wij zijn telefonisch te bereiken maar u kunt ons altijd vereren met een bezoekje. Wij zullen u gedetailleerd vertellen wat het poetsen van auto’s inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat altijd klaar!

Waarom Super Splash Carwash?

Tijd- en Kostenbesparend: Als uw auto bij ons voor een behandeling brengt is deze meestal dezelfde dag weer klaar. Lange wachttijden, heen en weer rijden en verloren arbeidstijd vanwege transport naar wasstraat behoren tot het verleden. Bovendien bespaart u ook op aanschaf van kostbare poetsmiddelen en het is een bescherming van uw investering. Als u kiest voor een complete poetsbeurt is er mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal en breng service. Dit betreft in Hoorn en omgeving (ca. 5 KM) 

Professionele uitvoeringDe uitvoering gebeurt handmatig en onze mensen werken professioneel en vakkundig.

Goede productenWij werken met de beste producten o.a. 3M en Cartec.

FlexibiliteitTijd en plaats voor de reiniging van uw auto worden door u bepaald door onze mobiele autoreiniging. Wij staan ook op zaterdag geheel tot uw beschikking.

HandmatigDoor handmatig te werken veroorzaken wij geen krassen, wat vaak wel het geval is in een wasstraat. Door deze werkwijze wordt het werk wat wij verrichten veel preciezer en netter uitgevoerd.

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met 0612647490

Back To Top